راه‌نجات

علم‌حقیقی‌مثل‌آب‌چشمه‌دل‌‌وروح‌انسان‌رازنده‌وشاداب‌میسازد،وراه‌نجات‌انسان‌از‌تاریکی‌جهل‌دست‌یابی‌به‌چشمه‌آب‌حیات‌است.

راه‌نجات

علم‌حقیقی‌مثل‌آب‌چشمه‌دل‌‌وروح‌انسان‌رازنده‌وشاداب‌میسازد،وراه‌نجات‌انسان‌از‌تاریکی‌جهل‌دست‌یابی‌به‌چشمه‌آب‌حیات‌است.

پیام های کوتاه
  • ۰
  • ۰

در روایتی از پیامبر اکرم صلوات الله علیه نقل شده است :که یکی از دشمنان انسان که از جن هست ابلیس و لشکریان او می باشند،که‌ گاهی ابلیس به نزد انسان می‌آید و می‌گوید فرزند تو مرد و قصد او این است که ایمان تو را تضعیف کند تو در جواب بگو که انسان ها خلق شدند برای مردن و فرزند من هم با مرگ وارد بهشت شد ، و این کار یعنی ورود به بهشت باعث خوشحالی من است، و گاهی شیطان به نزد فردی می آید و به او می گوید: مال تو از بین رفت تو در جواب بگو خدا این مال را به من داد و بعد هم از من گرفت و زحمت دادن زکات هم از من برداشته شد، زمانی شیطان به نزد تو می آید و می گوید که مردم به تو ظلم می کنند و تو چرا ظلم نمیکنی؟ تو در جواب این وسوسه شیطان بگو که‌در روز قیامت کسانی که ظلم میکنند مواخذه‌می شوند و کسانی که نیکوکار باشند مواخذه نمی شوند و گاهی شیطان به نزد انسان می‌آید و می‌گوید که چقدر کارهای نیک تو زیاد است! و هدف شیطان این است که تو دچار‌عجب‌و خودپسندی شوی در جواب بگو گناهان من بیشتر از احسان من می باشد، و زمانی شیطان پیش تو می آید و می گوید چقدر نمازتو زیاد است ،تو در جواب‌‌بگو؛ غفلت من بیشتر از نماز من میباشد، زمانی شیطان می آید و می گوید که چقدر به مردم عطا و بخشش می کنی تو در جواب بگو که آنچه که از مردم میگیرم بیشتر از آن چیزی است که به آنها می دهم، زمانی که شیطان می آید پیش تو و می‌گوید که مردم زیاد به تو ظلم میکنند در جواب بگو که کسانی که من به آنها ظلم کرده ام بیشتر از کسانی است که آنها به من ظلم کرده‌اند، و زمانی که شیطان پیش تو بیاید و بگوید که چه قدر کار خوب انجام میدهی! تو در جوابگو گناهان من بیشتر است .

این راه های نفوذ شیطان بود که در این روایت به آن اشاره شده بود،

از طریق مرگ فرزند، مال، حق الناس، اعمال خوب، عطا و بخشش به مردم، نماز زیاد، رفتار مردم با انسان، ظلم مردم به انسان. و این امور که در جواب پیامبر اکرم راه‌های آن را به ما نشان داده است که در برابر هر یکی از وسوسه های شیطان ما چگونه جواب بدهیم و خود را از وسوسه های شیطان نجات بدهیم.

  • ۹۹/۱۰/۱۱
  • ابوالفضل زارعی‌محمودآبادی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی